На жаль, далеко не всі підрядники та бригади, які проводять утеплення будинків і будівель працюють якісно. Не всі дають гарантії на свою роботу. У зв’язку з цим, часто виникає питання виправити фасад Кременчук тут не виняток. Переробити фасад або стіну при неправильній обробці або утепленні – не так просто. Якщо роботи були проведені не якісно, доведеться буквально заново переутеплять.

На щастя, наша компанія «Фасад Майстер» має десятки років досвіду в виправленні і переробленні фасаду. За час нашої роботи, ми неодноразово стикалися з недобросовісними «колегами», які неякісно утеплили або обробили фасад. Наші фахівці допоможуть виправити фасад, переробити стіну, повернути привабливий вигляд вашого будинку або будівлі.

Що ми можемо виправити і переробити

В принципі, немає проблем з фасадом, які не можна вирішити. Головне питання в трудомісткості і вартості робіт. Ми пропонуємо вам послуги щодо виправлення фасаду після невдалої обробки, неправильного утеплення або порушення цілісності конструкції. Наші фахівці можуть переробити фасад як зовні, так і переутепліть його «зсередини».

фото работ - исправить фасад Кременчуг 2019 год, переделать фасад, стену в Кременчуге фасад майстер фирма

У разі, якщо потрібно виправити фасад – ми запропонуємо вам провести його обробку заново, а після, нанесемо декоративну штукатурку або фарбу на ваш вибір. Правильна обробка фасаду захистить утеплювач від зовнішнього впливу і збереже ваш будинок теплим на довгі роки.

В окремих випадках, є необхідність переробити стіну, а не фасад повністю. При такій ситуації, ми виправимо проблеми з утепленням і підберемо декор фасаду, аналогічний тому що у вас є на інших стінах.

Виправити фасад в Кременчуці: з чим ми стикаємося регулярно

Найбільш типовою проблемою, яку замовляють для усунення власники будинків і будівель – виправлення декору фасаду. Часто, при обробці фасаду короїдом допускаються грубі помилки. Це і неправильний стик, нерівномірне нанесення штукатурки, порушення технології нанесення, відшаровування і відпадіння декоративного шару від утеплювача, нерівності при косому освітленні. Існують і інші проблеми, які ми регулярно виправляємо. При обробці Баранця також зустрічається багато проблем.

У разі якщо вам неправильно зробили фасад, ви бачите явні ознаки того, що щось не так – радимо не затягувати! Чим раніше ви звернетеся за тим, щоб переробити фасад або стіну, тим дешевше це буде. І тим менше робіт і часу на перероблення доведеться витратити (і як наслідок – грошей).

Відповімо на будь-які питання, телефонуйте!