Сучасні тарифи на опалення і необхідність підтримки комфортної атмосфери обумовлюють потребу в утепленні будинків. У таких містах як Полтава, Кременчук, Горішні Плавні, Глобине – власники приміщень давно зрозуміли, що набагато вигідніше утеплити будинок. Чим щорічно оплачувати величезні рахунки за опалення. Компанія «Фасад Майстер» пропонує вам весь комплекс послуг з утеплення будівель в Полтаві і містах області.

Ми здійснюємо всі види фасадних робіт крім утеплення: фасадна архітектура, ремонт і реставрація фасаду, малюнки на фасаді, декоративне оздоблення фасаду та багато іншого. Якщо ви хочете утеплене будівлю з мінімальним бюджетом – ми з радістю допоможемо вам!

Як проходить утеплення будівель

Процес утеплення задній Полтава це Кременчук або якийсь інший місто – стандартний. Однак, лише правильний підхід і сумлінність гарантують результати! Саме дані принципи лежати в основі нашої роботи. Наша компанія вже більше 15 років утеплює будівлі в Полтавській області, в різних містах. Ми працюємо з такими об’єктами як офісні будівлі, складські приміщення, комерційна нерухомість, багатоповерхові будинки, школи, садочки, лікарні.

На відміну від більшості підрядників, ми завжди укладаємо договір, виконуємо умови точно в строк, по заздалегідь узгодженим кошторисам (без сюрпризів). На всі роботи наша компанія «Фасад Майстер» дає гарантію 100% у вигляді заміни, ремонту або повернення грошей. Використовуємо виключно сертифіковані матеріали для утеплення, пропонуючи вам оптові ціни.

Які об’єкти ми утеплюємо в Полтаві

На території міста Полтава утеплення будівель нами проводилося вже не раз. У нас є досвід роботи з великими і приватними клієнтами. При роботі ми пропонуємо кілька варіантів бюджету на кожен об’єкт для утеплення. На сьогоднішній день ми можемо запропонувати вам утеплення будівель в Полтаві наступного типу:

  • Офіси (окремо стоячі)
  • Склади різного типу і призначення
  • Комерційні торговельні будівлі
  • Житлові багатоповерхові будівлі
  • Будинки закладів та організацій (бюджет)
  • Освітні і спортивні школи
  • Дитячі садочки
  • Заклади охорони здоров’я (лікарні, поліклініки)
  • Підвальні приміщення в житлових будинках

Ми також проводимо утеплення будівель іншого типу і призначення. Залежно від умов і призначення, замовнику пропонуються певні умови в плані шару утеплювача, фасадних робіт і теплоізоляції.

Утеплення будівель Полтава: приклади робіт

За довгі роки ми утеплили величезна кількість об’єктів. Це і окремо розташовані будинки, і багатоповерхові будівлі, житлові висотні будинки, церкви, приміщення різного призначення. Нижче наведені приклади наших робіт і відео. Більше інформації ви можете знайти в розділі Галерея.

Замовити утеплення будівлі в Полтаві і області

Для замовлення робіт з утеплення будівель в Полтаві, вам достатньо залишити заявку або подзвонити нам по телефону. Наші фахівці зв’яжуться з вами в найкоротші терміни і узгодять час для приїзду і оцінки вартості робіт. Ми завжди тримаємо зворотний зв’язок із замовниками та пропонуємо різні варіанти бюджету. Кошторис, озвучена на момент оцінки не змінюється і ви застраховані від «сюрпризів» і незапланованих доплат.

Також, ми узгоджуємо терміни проведення робіт і питання доступу на об’єкт. У нас є всі сили і засоби для завершення будь-якого проекту точно в строк!

Вам необхідно утеплення будівель Полтава – ваше місто?

Телефонуйте, завжди вирішимо будь-які завдання по утепленню!